Veelgestelde vragen over onze diensten

Veelgestelde vragen over website laten maken

Ja wij kunnen je website in elk gewenste taal maken. Meertalig is wel een extra optie. En je betaald per taal.

Alle websites die wij bouwen zijn speciaal aangepast voor mobiele telefoons en tablets. 

Ja zeker. Alle websites die wij bouwen zijn in WordPress. WordPress is op dit moment het meest gebruikte content management systeem voor Websites.

Woocommerce is een module (plugin) die gebruikt wordt in WordPress om producten te kunnen verkopen (webshop).

Veelgestelde vragen over een webshop laten maken

Wij werken met Mollie Payment. Mollie bied zeer veel betaalmogelijkheden aan bijv. iDEAL, Paypal, Creditcard enz.

Geen minimumkosten, geen vaste contracten, geen verborgen kosten. Bij Mollie betaal je alleen voor geslaagde transacties.

Mollie vraagt om persoonlijke gegevens en gegevens van je bedrijf. Wij adviseren onze klanten om Mollie zelf aan te maken. Wij hebben een simpele handleiding gemaakt hoe je Mollie kan aanmaken. Bekijk handleiding hier.

Ja zeker. Wij kunnen daarmee werken. We kunnen alleen niet garant staan voor de optimale werking omdat wij uit jaren ervaring de minste problemen ervaren met Mollie Payment en daardoor die bij ons op nummer 1 staat.

Ja zeker. Wij kunnen daarmee werken. We kunnen alleen niet garant staan voor de optimale werking omdat wij uit jaren ervaring de minste problemen ervaren met Mollie Payment en daardoor die bij ons op nummer 1 staat.

Multisafepay werkt met een maandelijkse abonnement ook als je geen orders hebt. Bij Mollie betaal je geen maandelijkse kosten en alleen kosten per transactie. Daarom adviseren wij al onze klanten Mollie.

Veelgestelde vragen over veiligheid

Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server (van jouw website) en een internet browser (zoals Chrome of Internet Explorer).

Doordat SSL certificaten een beveiligde sleutel koppelen aan de connectie van een website kunnen gegevens live geëncodeerd bewaard worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen.

Op alle websites die PRO PRODUCTIONS host zit een SSL certificaat. Wij vinden veiligheid van jouw website heel belangrijk.

Onze websites worden gemonitord en steeds ge-update als je een onderhoudscontract hebt met ons. Je hoeft daardoor geen zorgen te maken over de veiligheid van je website.

Veelgestelde vragen over SEO (vindbaarheid) & Google

Onze websites en webshops worden in de basis al goed ingesteld voor SEO (vindbaarheid) in Google en andere zoekmachines. Wil je echt specifiek gevonden worden dan kan je gebruik maken van verschillende Google producten om de vindbaarheid te vergroten. Wij kunnen je daarbij helpen.

Ja zeker. Door middel van Google Analytics kan je verschillende metingen doen. 1 daarvan is het aantal bezoekers dat jouw website bezoekt. 

Wij kunnen dat voor je aanmaken en installeren. Dit valt wel onder extra opties.

Ja dat kan. De meeste websites die wij maken hebben al een Google Maps. Zit die bij jouw er nog niet in dan kunnen wij die tegen een gereduceerd tarief installeren 

Veelgestelde vragen over hosting

Een domeinnaam is een naam in het Domain Name System, het naamgevingssysteem waarmee computers zoals webservers en mailservers alsmede bepaalde diensten en toepassingen kunnen worden geïdentificeerd. De domeinnaam verwijst doorgaans naar een IP-adres, maar kan ook andere technische verwijzingen omvatten.

Wij adviseren voor onze klanten TransIp. De hosting is betrouwbaar en alle functies werken altijd netjes. 

Op dit moment hosten wij geen websites meer op eigen server. Je kan gemakkelijk een hosting aanmaken en daar kunnen wij de website plaatsen.

Ja dat kan zeker. Echter moeten wij mogelijk wel wat dingen instellen op de hosting om de website goed te laten werken. Door jarenlang ervaring weten wij precies wat we moeten instellen in een hosting pakket om de website optimaal te laten presteren en dat de veiligheid gewaarborgd is. 

Ja de domeinnaam blijft in jouw bezit.