Complete webshop laten maken?

Een webshop kan niet meer ontbreken bij een onderneming. Daarom maken onze online specialisten een webshop die helemaal past bij jouw huisstijl. Een website die helemaal aansluit op jouw zakelijke behoeften én die er mooi uitziet. Je webshop voldoet bovendien aan alle technische eisen: SEO-optimized (goed vindbaar in Google), eenvoudig zelf te onderhouden en responsive. Dus perfect leesbaar op alle tablets & mobiele telefoons.

Vraag direct advies aan

Online specialisten die jou én je website begrijpen

Gebruiksvriendelijk content management systeem

Goed leesbaar op alle apparaten, ook op mobiel

Zelf gemakkelijk tekst en beeld aanpassen

Onderhoud door onze WordPress specialisten mogelijk

WordPress webshop: snel en effectief

Ben jij toe aan een nieuwe website? Met een PRO SITE PLAN website staat jouw site al binnen 14 DAGEN online. Na een uitgebreide intake met een web specialist gaan we aan de slag met de opzet. Je krijgt een website die voldoet aan alle technische eisen, met een mooie layout en SEO-optimized. Het onderhoud doe je eenvoudig zelf of kun je aan onze web specialisten overlaten.

Vraag direct advies aan

Beter beveiligd met een SSL-certificaat

Onze websites worden standaard geleverd met een SSL-certificaat. Een SSL-certificaat zorgt voor een betere beveiliging tussen je website en je bezoekers. Daarmee worden gegevens die de bezoekers achterlaten op je website versleuteld. Dat is niet alleen veiliger, maar Google beloont beveiligde websites ook met betere zoekresultaten.

Vraag direct advies aan

Volgens alle nieuwe privacyrichtlijnen

Vanaf 25 mei 2018 moeten alle websites & webshops in Europa voldoen aan strenge privacy-eisen. Al onze websites zijn voorbereid op AVG. Ook helpen wij je graag mee door bijvoorbeeld te assisteren bij het plaatsen van je privacy statement. Ook zorgen wij ervoor dat alle contactformulieren voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Vraag direct advies aan

Contact

Heb je vragen over webshop laten maken? Onze experts staan voor je klaar.

Neem contact op