Webshop laten maken

Zelf uw website beheren nadat het in elkaar is gezet door een webdesigner? Met WordPress bent u onafhankelijk van derden. Zo kunt u uw aanbod in producten op uw website wijzigen, extra pagina’s maken, teksten toevoegen of afbeeldingen uploaden.

De compatibiliteit met plug-ins en gebruikersvriendelijkheid maken dit een ongekend CMS. Ook voor webshop eigenaren is dit onmisbaar omdat u talloze programma’s kunt koppelen zoals een winkelwagen systeem.

PRO PRODUCTIONS bouwt uw website geheel op vanuit WordPress, zodat u deze na oplevering ook geheel zelf kunt beheren. Lees direct verder over het laten maken van een WordPress website door ons bureau.

 

Gebruiksvriendelijk

In de webdesign wereld staat WordPress te boek als gebruikersvriendelijk CMS. Dit komt omdat het vrij simpel is om als niet-webdesigner mee om te gaan. Daarnaast biedt het de wél-webdesigners alles wat ze nodig hebben om een professionele website te kunnen maken.

Met weinig voorkennis kunt u het CMS gebruiken. De functies zijn duidelijk en voor de hand liggend. Aan het begin van elk project wordt u gekoppeld aan een ervaren webdesigner die met u alles stap voor stap doorneemt. Mocht er alsnog iets onduidelijk zijn, kunt u ons altijd bereiken.

 

Meer informatie?