Webshop laten maken

Wanneer je een webshop laat maken dan is deze altijd perfect voor jouw bedrijf gemaakt. Van webshops die wij maken zijn er geen dertien in een dozijn. Webshop laten maken, dat doen wij altijd met de nieuwste versie van het wereldwijd bekend CMS WordPress. In deze omgeving activeren wij de speciale plugin WooCommerce (c) waarmee wij de webshop verder voor jou inrichten.  Wil je graag weten wat het beste bij jouw wensen en doelstelling past en wat je nieuwe webshop gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een eerlijk advies of vraag een offerte aan.

webshop-laten-maken-proproductions

Gebruiksvriendelijk Webshop inrichting

WordPress biedt een standaard plugin aan (WooCommerce(c)), waarmee we samen met jou de webshop kunnen gaan inrichten. Artikelen kunnen worden opgevoerd voorzien van de benodigde teksten en foto’s en in alle mogelijke samenstellingen worden getoond en aangeboden. Voor de juiste inrichting gaan wij aan de hand van een stappenplan te werk en vertalen de huidige winkel van product en diensten naar een volledige digitale versie daarvan.

Gebruiksvriendelijk CMS

In de webdesign wereld staat WordPress te boek als gebruikersvriendelijk CMS . Dit komt omdat het vrij simpel is om als niet-webdesigner mee om te gaan. Je kan makkelijk zelf een blog schrijven of even een tekst aanpassen. 

Met weinig voorkennis kun je het CMS gebruiken. De functies zijn duidelijk en voor de hand liggend. Aan het begin van elk project wordt je gekoppeld aan een ervaren webdesigner die met je alles stap voor stap doorneemt. Mocht er alsnog iets onduidelijk zijn, kan je ons altijd bereiken.

Responsive

Responsive betekent; een webshop laten maken, die voor alle mogelijk apparaten is aangepast zoals voor mobiele telefoon, tablets en verschillende grote beeldschermen. Hiermee versterken wij het belang dat je website overal goed te bekijken en gebruiken is.

Meer informatie?