Wat is wordpress

WordPress is een gratis en open-source content management systeem (CMS) waarmee gebruikers gemakkelijk websites, blogs en online winkels kunnen maken, beheren en publiceren. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2003 en is sindsdien een van de meest populaire website-bouwplatforms ter wereld geworden.

WordPress is gebaseerd op PHP en MySQL en biedt een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface die kan worden aangepast met een breed scala aan thema’s en plugins. Het is zeer flexibel en kan worden gebruikt voor verschillende soorten websites, waaronder blogs, bedrijfswebsites, e-commerce sites en meer.

Een van de belangrijkste voordelen van WordPress is de grote en actieve gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars die thema’s, plugins en andere bronnen creëren en delen. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om de tools te vinden die ze nodig hebben om een website te maken die aan hun specifieke behoeften voldoet.

Over het algemeen is WordPress een krachtige en veelzijdige tool voor het bouwen van websites, en de populariteit ervan is een bewijs van de nuttigheid en effectiviteit. 

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van WordPress voor het bouwen van een website:

 1. Eenvoudig te gebruiken: WordPress heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om inhoud te maken, te bewerken en te publiceren zonder veel technische kennis.

 2. Flexibiliteit: WordPress is zeer flexibel en kan worden gebruikt voor een breed scala aan websites, waaronder blogs, bedrijfswebsites, e-commerce sites, portfolio’s en meer.

 3. Grote gemeenschap: WordPress heeft een grote gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars die regelmatig nieuwe thema’s, plugins en andere functies ontwikkelen om de functionaliteit van WordPress te verbeteren.

 4. Kostenbesparend: WordPress is gratis te gebruiken en open-source, wat betekent dat er geen licentiekosten zijn en u volledige controle heeft over uw website.

 5. SEO-vriendelijk: WordPress is gebouwd met SEO in gedachten en biedt verschillende functies om uw website gemakkelijk vindbaar te maken in zoekmachines.

 6. Veiligheid: WordPress wordt regelmatig bijgewerkt met beveiligingspatches en -updates om ervoor te zorgen dat uw website veilig blijft tegen bedreigingen.

 7. Responsief ontwerp: WordPress-thema’s zijn ontworpen om responsive te zijn, wat betekent dat uw website er goed uitziet en goed functioneert op verschillende apparaten, zoals desktops, tablets en mobiele telefoons.

Over het algemeen biedt WordPress een gebruiksvriendelijke, kosteneffectieve en veilige manier om een website te bouwen die voldoet aan de behoeften van uw bedrijf of organisatie.

Onze voordelen in Haarlem

 • Betalen in termijnen
 • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
 • Snel vindbaar in Google
 • Website geheel naar wens
 • Binnen 14 dagen online
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom website in WordPress

 • Gebruiksvriendelijk
 • Flexibiliteit
 • Snel vindbaar in Google
 • SEO-vriendelijk
 • Veiligheid

Wat zeggen onze klanten

Top service, mooie websites, denkt mee, creatief. Kortom superblij met alles wat je voor ons doet! Aanrader!!

Thomas / Table 24

Bedankt voor mijn mooie website!!!
Zooooo blijjjjjjjj!!!! yeahhhhhh

Sylvia Geersen

Prachtig ontwerp en fijne samenwerking

Andrea / Eten bij de Overkant

Super bedankt voor het ontwikkelen van mijn website, helemaal naar smaak!! Heel erg blij mee 🙂

Maxime Nova

Wij werken door heel Nederland

Haarlem  –  Bloemendaal  –  Heemstede  –  Amsterdam  –  ‘s-Hertogenbosch  –  Almere  –  Alphen aan den rijn  –  Amersfoort  –  Apeldoorn  –  Arnhem  –  Assen  –  Breda  –  Delft  –  Den Haag  –  Deventer  –  Dordrecht  –  Ede  –  Eindhoven  –  Emmen  –  Enschede  –  Groningen  –  Haarlemmermeer  –  Leeuwarden  –  Leiden  –  Lelystad  –  Maastricht  –  Middelburg  –  Nijmegen  – Rotterdam  – Tilburg  –  Utrecht  –  Venlo  –  Westland  –  Zaanstad  –  Zandvoort  –  Zoetermeer  –  Zwolle