Voordelen van een Wordpress website

Wanneer je een website laat maken dan is deze altijd perfect voor jouw bedrijf gemaakt. Van websites die wij maken zijn er geen dertien in een dozijn. Website laten maken, dat doen wij altijd met de nieuwste versie van het wereldwijd bekend CMS WordPress. Wil je graag weten wat het beste bij jouw wensen en doelstelling past en wat je nieuwe website gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een eerlijk advies of vraag een offerte aan.

wordpress

 

WordPress gebruiksvriendelijk CMS

In de webdesign wereld staat WordPress te boek als gebruikersvriendelijk CMS. Dit komt omdat het vrij simpel is om als niet-webdesigner mee om te gaan. Je kan makkelijk zelf een blog schrijven of even een tekst aanpassen. 

Met weinig voorkennis kun je het CMS gebruiken. De functies zijn duidelijk en voor de hand liggend. Aan het begin van elk project wordt je gekoppeld aan een ervaren webdesigner die met je alles stap voor stap doorneemt. Mocht er alsnog iets onduidelijk zijn, kan je ons altijd bereiken.

WordPress responsive website

Responsive betekent; een website laten maken, die voor alle mogelijk apparaten is aangepast zoals voor mobiele telefoon, tablets en verschillende grote beeldschermen. Hiermee versterken wij het belang dat je website overal goed te bekijken en gebruiken is.

 

Meer informatie?